Antena 3 CNN Externe Maia Sandu, surprinsă de cutremur în direct, într-o emisiune

Maia Sandu, surprinsă de cutremur în direct, într-o emisiune

de Bianca Chirilă    |   

Un cutremur cu magnitudinea de 5,4 s-a înregistrat în România, luni, la ora 17.40. Cutremurul a fost resimțit în mai multe orașe din țară, dar și în Republica Moldova. Maia Sandu a fost surprinsă de seism în direct, în timpul unui interviu la postul de televiziune Moldova1.

Cutremurul a avut loc în timp ce preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, se afla în platoul unei Ediţii Speciale la Moldova 1. Momentul a fost surprins în direct de către postul de televiziune.

Cutremurul s-a produs luni seară în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit datelor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Seismul a avut loc la adâncimea de 152,53 kilometri, în apropierea oraşelor: 52 km sud-est de Sfântu-Gheorghe, 54 km est de Braşov, 62 km nord-vest de Buzău, 70 km vest de Focţani, 72 km nord Ploieşti şi 97 km nord-est de Târgovişte.

Cutremurul s-a resimţit şi la Bucureşti.

În urma seismului, IGSU a emis o alertă: „Atenție! În urmă cu puțin timp s-a produs un cutremur. Păstrați-vă calmul, pot urma replici ale cutremurului. În acest moment efectuăm recunoașteri în teren pentru a identifica posibile consecințe”.

 

Subiecte în articol: Maia Sandu Republica Moldova cutremur seism
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile