Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Satu-Mare a rămas şocat după ce a deschis o cutie cu lapte. Ce a găsit înăuntru

Un bărbat din Satu-Mare a rămas şocat după ce a deschis o cutie cu lapte. Ce a găsit înăuntru

Un bărbat din Satu-Mare a rămas înmărmurit, după ce a deschis o cutie cu lapte. Ce se afla în interior este de-a dreptul şocant.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Un sătmărean susține că a cumpărat o cutie de lapte dintr-un supermarket din municipiul Satu Mare, iar după ce l-a deschis a observat o rămâ în interior.

Bărbatul s-a dus la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Satu Mare, care nu a luat probe pentru analize, ci doar a cerut detalii vizavi de data și locul achiziționării produsului.

Citeşte şi: Legume stropite cu cantități uriașe de chimicale, vândute la rafturile BIO. Percheziții de amploare la agricultori

[GAL layout="2"]

”Prin această postare aș dori să trag un semnal de alarmă cu privire la calitatea laptelui de consum pe care l-am achiziționat în data de 14 mai 2023 și l-am desfăcut în 17 mai, când am băut din el, după care prietena mea a observat prezența unei râme în flacon și a unor „puncte” negre sub capac.

Am depus reclamație la Comisariatul Pentru Protecția Consumatorilor Satu Mare (probe pentru analize nu s-au preluat, doar ne-au cerut detalii)”, a spus sătmăreanul, citat de PresaSm.

Subiecte în articol: lapte rama Satu Mare socant
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile