Antena 3 CNN Formula 1 Cursă strânsă pentru calificările de Formula 1 din Canada, ce vor fi difuzate sâmbătă, la Antena 3 CNN

Cursă strânsă pentru calificările de Formula 1 din Canada, ce vor fi difuzate sâmbătă, la Antena 3 CNN

Marele premiu din Montreal este difuzat duminică, pe Antena Stars şi Antena Play.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Spectacolul Formulei 1 revine în universul Antena. În acest weekend, are loc marele premiul al Canadei, iar competiția se anunță una extrem de interesantă. Cursa este una extrem de strânsă, mai ales că punctajul dintre piloți este foarte mic. 

Marele premiu al Canadei 

Vineri - 07 iunie - ora 20:30 Antrenamente 1 
Sâmbătă - 08 iunie - ora 00:00 Antrenamente 2 
Sâmbătă - 08 iunie -ora 19:30 Antrenamente 3 
Sâmbătă - 08 iunie -ora 22:45 Calificări Cursă 
Duminică - 09 iunie - ora21:00 Cursă 

Săptămâna aceasta, Esteban Ocon a suferit un accident în antrenamentele pentru Marele Premiu de la Miami care l-a forțat să rateze calificările și să plece ultimul pe grilă. El și-a revenit în cursă pentru a termina pe locul nouă și a fost promovat pe locul opt când Alonso a primit o penalizare. 

 „În ceea ce privesc echipele, în această cursă Ferrari ar putea să depășească Red Bull fiind o diferență de doar 24 de puncte. 

Red Bull nu îşi mai poate permite un rateu de proporții. Circuitul din Montreal este foarte dificil pentru Red Bull pentru că seamănă foarte mult cu cel de la Monaco, unde nu a performant ca atare, iar acest deficit de puncte să fie bătut în Montreal. Ceea ce înseamnă că Ferrari ar deveni lider în clasament. 

Cursa de la Montreal este o cursă care să avantajeze Ferrari, este echipa cu cele mai mari avantaje”, a declarat Antal Putinica. 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile