A apărut noul panettone cu făină de greieri. Ce aromă are PanCricrì
Publicat acum 5 ore si 11 minute
Ingredientele necesare pentru 10 ouă:
Mai întâi, ouăle trebuie pregătite pentru fiert. Bineînțeles că înainte, acestea trebuie spălate cât se poate de bine cu apă și detergent, iar apoi limpezite.
După ce le-ai lăsat la fiert aproximativ 10-12 minute, oprește focul și lasă-le în apa caldă alte 15 minute.
După fierbere, scoateți ouăle și lăsați-le să se răcească. Apoi, puneți în fiecare recipent 3-4 linguri de orez, apoi adăugați câteva picături de vopsea.
Puneți oul în recipinet, puneți capacul și agitați ușor paharul până când oul a fost întors pe toate părțile și e colorat uniform. Scoateți oul astfel vopsit, lăsați-l să se usuce și să se răcească complet și ocupați-vă de celelalte culori între timp.