Antena 3 CNN Meteo Cum va fi vremea după frigul și ploile din ultimele zile

Cum va fi vremea după frigul și ploile din ultimele zile

de Laura Dinu    |   

Elena Mateescu, președintele Administrației Naționale de Meteorologie, a explicat, în exclusivitate la Antena 3 CNN, la ce trebuie să ne așteptăm în perioada următoare, din punct de vedere al vremii, după frigul și ploile din ultimele zile. 

Meteorologii nu au mai prelungit, luni, avertizarea meteorologică de cod galben.

”Asta ținând cont de diminuarea ariei și cantităților de precipitații atât astăzi, cât și în următoarele zile. Vor mai fi posibile, doar izolat, valori de 10-15l/mp, în Banat, Crișana, Maramureș, vestul și nordul Transilvaniei, posibil și în extremitatea nordică a Moldovei. 

Elementul meteorologic de interes pentru ziua de astăzi, dar și în următoarele zile, rămâne regimul de temperaturi. Astăzi, valori ce vor caracteriza o vreme mai rece decât în mod obișnuit, cu numai 14...15 grade în Banat și în Crișana, cu 23...25 de grade în sudul Moldovei, estul Munteniei, dar și în Dobrogea. 

De mâine, o vreme în încălzire în majoritatea regiunilor. Vorbim de valori, la scara întregii țări, între 18...26 de grade Celsius, iar de miercuri valori chiar mai ridicate, cu un ecart termic între 20 până la 27 de grade”, a explicat Elena Mateescu la Antena 3 CNN. 

”Pentru zilele care urmează nu (mai există niciun risc, n.red), pentru că vor mai fi, doar punctiform, valori de 10-15 l/mp. Doar în Banat, Crișana, Maramureș, vestul și nordul Transilvaniei, posibil și în extremitatea nordică a Moldovei, chiar și mâine, valori de 10-15 l/mp în Dobrogea, Muntenia și estul Transilvaniei, dar și în zona de munte”, a mai spus directorul Administrației Naționale de Meteorologie în exclusivitate la Antena 3 CNN. 

Subiecte în articol: Elena Mateescu vremea prognoza anm
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile