Antena 3 CNN Life Culinar Cum tai ceapa, ca să nu mai lăcrimezi. Uite ce ai făcut greșit până acum

Cum tai ceapa, ca să nu mai lăcrimezi. Uite ce ai făcut greșit până acum

M.Z.
<1 minut de citit Publicat la 21:14 09 Noi 2016 Modificat la 21:14 09 Noi 2016

Dacă până acum lăcrimați când tocați ceapa, înseamnă cu ați făcut acest lucru cum trebuie.

Master chef Jack Scalfani vă arată tehnica prin care puteți felia ceapa fără să plângeți. Astfel, trebuie să decupați baza cepei, extrăgând practic un con. Aruncați acea parte și abia apoi curățați ceapa, eliminând foliile roșiatice.

După aceea, tăiați ceapa pe din două, de la codița superioară spre bază. Veți vedea că nu mai lăcrimați.

Etichete: ceapa lacrimi
Citește mai multe din Culinar
» Citește mai multe din Culinar
TOP articole