Antena 3 CNN Economic Cum şi-a pierdut toţi banii miliardarul John Foley, fostul CEO al companiei de fitness Peloton: „Am fost nevoit să vând totul"

Cum şi-a pierdut toţi banii miliardarul John Foley, fostul CEO al companiei de fitness Peloton: „Am fost nevoit să vând totul"

de Claudia Popovici    |   

Fostul miliardar John Foley a declarat că și-a pierdut toți banii și a fost nevoit să vândă „aproape totul” după ce a părăsit funcția de CEO al Peloton, scrie Business Insider. 

John Foley a povestit despre dificultățile sale financiare după plecarea din funcția de CEO al Peloton. Foley, care a cofondat Peloton în 2012 și a condus compania timp de un deceniu, a vorbit recent cu New York Post despre problemele sale financiare după ce a părăsit compania.

„Știi, la un moment dat aveam mulți bani pe hârtie”, a spus el. „Din păcate, nu aveam (n.r în bancă). Am pierdut toți banii mei. Am fost nevoit să vând aproape tot din viața mea", a spus el. 

Foley a fost, la un moment dat, miliardar, deoarece afacerea companiei de fitness conectat, care produce biciclete și benzi de alergare, a explodat în timpul pandemiei. Dar compania a supraestimat cererea pe măsură ce restricțiile COVID-19 au fost ridicate, sălile de sport s-au redeschis și oamenii au început să facă exerciții în afara casei lor.

„Lucrez din greu pentru a încerca să câștig bani din nou"

Foley a vândut o casă în Manhattan și o proprietate în East Hampton după ce a renunțat la funcție.

„Familia mea a acceptat bine”, a spus el pentru Post. „Soția mea este extrem de susținătoare. Copiii mei sunt probabil mai bine din punct de vedere al realității.” După ce a plecat de la Peloton, a început o companie de covoare direct către consumator, numită Ernesta, împreună cu alți doi cofondatori ai Peloton, Hisao Kushi și Yony Feng.

„Lucrez din greu pentru a încerca să câștig bani din nou… pentru că nu mai am mult,” a spus Foley pentru Post. „Așa că sunt flămând de succes și umil.”

Peloton a trecut ulterior printr-un alt CEO, Barry McCarthy, și are în prezent doi CEO interimari. În raportul său financiar pentru al patrulea trimestru, compania a arătat progrese în eforturile sale de redresare în urma schimbărilor de conducere, a unei prăbușiri majore a acțiunilor, a reducerilor de locuri de muncă și a unui recall masiv în ultimii ani. Foley nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii.

Subiecte în articol: John Foley Pleoton miliardar fitness bani
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile