A apărut noul panettone cu făină de greieri. Ce aromă are PanCricrì
Publicat acum 3 ore si 35 minute
Învaţă să prepari în casă celebrul condiment şi bază pentru mâncăruri din legume sănătoase şi câtă sare vrei tu, fără monoglutamat de sodiu şi alte chimicale. Vezi cum se face vegeta în casă.
Ia legumele şi curăţă cojile de care nu ai nevoie şi cotoarele, seminţele, etc. Încinge cuptorul la 100 de grade (foc minim). Pregăteşte o tavă mare şi tapetează cu hârtie de copt, scrie unica.ro.
Între timp, rade legumele pe răzătoare sau foloseşte un dispozitiv de curăţat legume (peeler) pentru a face totul fâşii lungi şi subţiri. Se pun legumele în tavă şi se presară puţină sare peste ele. Se dau la cuptor circa 4 ore, sau cât este necesar pentru ca legumele să piardă absolut toată apa, fără să se ardă.