Dacă și tu preferi să imbunătățești gustul mâncărurilor cu celebrul condiment vegeta, dar intotdeauna ai avut o reținere din cauza adaosului de sare, și în plus, a chimicalelor, trebuie să știi că avem pentru tine o rețetă extrem de intereantă. Cu ajutorul ei vei putea să îți prepari singură bază pentru mâncăruri din legume sănătoase şi câtă sare vrei tu, fără monoglutamat de sodiu şi alte chimicale.
Ce este VEGETA
Vegeta este un adaos universal pentru mâncăruri, care are în compoziţie: sare de bucătărie maximum 58%, legume uscate 15,5% (morcov, păstîrnac, ceapă, ţelină, frunze de pătrunjel), potenţiatori de aromă (glutamat de sodiu E 621, inozinat de sodiu E 631, zahăr, condimente, amidon din porumb, colorant (riboflavină E 101i). 100 de grame din acest produs aduc un aport energetic de 137 kcal/583 kj şi 8,5 g proteine, 24,5 g carbohidraţi, 0,6 g grăsimi. Continuarea AICI.