Buletele de cașcaval sunt ideale mai ales pentru zilele de weekend, cum este și aceasta, iar cei mici pur și simplu le adoră.
"Pentru această rețetă vom avea nevoie de 150 de grame de brânză de vaci, telemea puteți folosi, orice fel de telemea, 100 de grame de cașcaval, 50 g de făină, 2 ouă, niște pesmet, 5 grame de praf de copt și piper și praf de salină, de sare, eu sunt învățat cu ale mele.", a explicat reţeta Antonio Luca, TikToker.
REȚETĂ BULETE DE CAȘCAVAL
- 150 g brânză de vaci
- 100 g cașcaval
- 50 g făină
- 50 g pesmet
- 5 g praf de copt
- sare și piper
Consumul de brânză poate reduce riscul bolilor de inimă și de a dezvolta diabet zaharat, crește speranța de viață și contribuie la îmbunătățirea colesterolului.
Buletele de cașcaval pot fi făcute și la cuptor. Însă, nu vor ieși la fel de crocante ca cele coapte în ulei.
După ce s-au rumenit, ar fi bine să stea pe un servețel, ca excesul de ulei să fie absorbit. Acestea pot fi servite simple, fie însoțite cu un sos din iaurt, asezonat cu puțin usturoi și ierburi.