Antena 3 CNN Actualitate Cum se apără „antrenorul de genii”, acuzat că a violat un copil: „Eram somnambul”

Cum se apără „antrenorul de genii”, acuzat că a violat un copil: „Eram somnambul”

de Bianca Chirilă    |   

Apar noi informaţii şocante din ancheta aşa-zisului „antrenor de genii”, care, sub paravanul unei academii pentru elevi cu rezultate bune la școală, a violat un băiat de 14 ani. Poliția din Capitală a clasat timp de un an reclamațiile făcute de mama copilului, deoarece nu existau dovezi ale abuzului sexual. Prins în flagrant, el și-a recunoscut fapta, dar susține că era somnambul când l-a violat pe copil. Între timp, anchetatorii caută la locuința sa probele unor alte eventuale abuzuri sexuale. 

Pe numele profesorului au fost depuse mai multe plângeri penale, potrivit unor surse Antena 3 CNN. Prima a fost înregistrată la începutul lunii iulie 2023. Atunci, reprezentanții de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului ar fi discutat cu părinții copilului și le-ar fi spus acestora să întrerupă legătura dintre el și profesor, dar ei ar fi refuzat atunci, ulterior urmând și alte plângeri la poliție.

Au fost deschise și alte dosare penale, însă toate ar fi fost clasate din lipsă de probe.

Profesorul ar fi fost prins în flagrant în timp ce întreținea relații sexuale cu băiatul în vârstă de 14 ani.

A fost săltat și reținut pentru 24 de ore în urma audierilor, iar acum este încarcerat pentru următoarele 30 de zile. El și-a recunoscut fapta, dar susține că era somnambul când l-a violat pe minor.


 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile