Antena 3 CNN Life Culinar Cum să tai ceapa, ca să nu mai lăcrimezi. Trucul genial de care nu ți-a spus nimeni

Cum să tai ceapa, ca să nu mai lăcrimezi. Trucul genial de care nu ți-a spus nimeni

M.Z.
<1 minut de citit Publicat la 20:19 15 Ian 2018 Modificat la 20:19 15 Ian 2018

Dacă până acum lăcrimați când tocați ceapa, înseamnă că nu ați făcut acest lucru cum trebuie.

Master chef Jack Scalfani vă arată tehnica prin care puteți felia ceapa fără să plângeți. Astfel, trebuie să decupați baza cepei, extrăgând practic un con. Aruncați acea parte și abia apoi curățați ceapa.

După aceea, tăiați ceapa pe din două, de la codița superioară spre bază. Veți vedea că nu mai lăcrimați.

Etichete: ceapa
Citește mai multe din Culinar
» Citește mai multe din Culinar
TOP articole