Antena 3 CNN Life Culinar Cum să faci iaurt grecesc în casă. E simplu şi gustos. Vezi reţeta

Cum să faci iaurt grecesc în casă. E simplu şi gustos. Vezi reţeta

M.Z.
<1 minut de citit Publicat la 13:55 21 Ian 2020 Modificat la 13:55 21 Ian 2020

Atunci când pregătim iaurtul grecesc acasă, cel mai important lucru este perioada de fermentaţie, deci trebuie să o respectăm dacă vrem ca rezultatul să fie cel dorit, potrivit secretele.com.

Când îl preparăm acasă, avem nevoie de 900 ml lapte integral de vacă, 100 g smântână şi 50 ml iaurt natural.

Dacă aveţi un aparat de mixare, cel mai bine este să puneţi toate ingredientele în el, să le amestecaţi şi să le lăsaţi să fermenteze cel puţin opt ore. Apoi, îl strecuraţi şi îl lăsaţi la frigider patru ore.
 

Etichete: iaurt grecesc reteta
Citește mai multe din Culinar
» Citește mai multe din Culinar
TOP articole