Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum să alegi cel mai bun mobilier pentru baia ta în 2024

Cum să alegi cel mai bun mobilier pentru baia ta în 2024

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Ești în căutarea mobilierului potrivit pentru baie? Alegerea pieselor perfecte atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic, devine de multe ori o provocare. E destul de greu să găsești din prima obiectele care să sporească nivelul de confort și care să se vină în completarea personalității tale.

Tendințele se schimbă constant, iar 2024 propune noi abordări care merită încercate. Există multe variante care garantează siguranța unui ambient versatil și a unui design modern - de la dulapuri baie suspendate până la oglinzi cu becuri LED. Însă, achiziția finală trebuie adaptată la preferințele personale. Ce aspecte trebuie să iei în considerare, dar și ce tipuri de mobilier există rămâne să afli în rândurile de mai jos.

Mărimea încăperii este factorul care influențează cel mai mult în alegerea mobilierului de baie

Primul și cel mai important aspect pe care trebuie să îl ai în vedere înainte de a face investiția este dimensiunea spațiului disponibil. O planificare adecvată a încăperii va spori efectul vizual și îți va oferi confortul de care ai nevoie. Totuși, lucrurile nu sunt atât de simple precum par la prima vedere. Iată câteva trucuri care îți vor ușura în mod semnificativ munca:

  1. Notează-ți măsurătorile și fă o schiță pieselor pe care urmează să le integrezi pentru a căpăta o privire de ansamblu.
  2. Profită de spațiul vertical. Dacă ai o baie compactă, folosește-te de pereți și montează obiecte de mobilier suspendate.
  3. Gândește-te la traficul din cameră și la cerințele fiecărui membru al familiei. Oricât de mult contează designul, nu sacrifica soluțiile pentru depozitare.

Ce tipuri de mobilier există și cum știm că e potrivit nevoilor noastre 

Alegerea mobilierului de baie potrivit este esențială pentru a crea un ambient funcțional, estetic, dar mai ales confortabil. Totuși, cum poți găsi din prima opțiunile ideale, în contextul în care pe piață există modele cu forme și configurații diverse?

E simplu - trebuie să te documentezi foarte bine înainte și să-ți evaluezi îndeaproape nevoile. Dacă nu știi exact ce vrei, iată câteva sugestii:

  1. Gama de dulapuri baie cu oglindă se potrivește cu precădere băilor de mici dimensiuni. Sunt foarte practice și elimină din start senzația de aglomerație vizuală. Sunt montate în general deasupra chiuvetei.
  2. Piesele suspendate nu ocupă spațiu suplimentar pe podea, ceea ce împrospătează atmosfera generală și îi conferă un plus de eleganță. Se instalează cu ușurință și pot fi integrate atât sub chiuvetă, cât și și lângă duș sau toaletă.
  3. Sertarele și organizatoarele inteligente nu au cum să lipsească din baie, mai ales dacă îți dorești un spațiu modern, în pas cu tendințele. Sunt gândite special pentru a veni în susținerea derulării rutinei de îngrijire, dar și pentru a evita din start dezordinea

 

 

Cum alegi materialul potrivit în funcție de bugetul tău?

 

Înainte de a te decide cu privire la finisajele și cromatica potrivite, e necesar să verifici cu atenție materialul de fabricație. Opțiunile de calitate inferioară nu rezistă în timp și nici nu pot aduce un plus de strălucire tabloului general.

 

În cazul băii, acolo unde umiditatea este destul de ridicată, sunt multe aspecte pe care ar trebui să le bifezi înainte de a face investiția:

 

  1. Ține cont de nivelul de funcționalitate - Alege un material care prezintă standarde înalte de durabilitate, ușurință de curățare și proprietăți antibacteriene.
  2. Adaptează stilul la preferințele personale - Totuși, ține cont de noile tendințe - rezultatul final te va surprinde. În 2024 este la modă mobilierul sustenabil și multifuncțional.
  3. Evaluează caracteristicile finisajelor - Fie că alegi o mască lavoar suspendat sau un dulap suspendat, textura suprafeței trebuie să fie plăcută la atingere, dar rezistentă la șocuri.

 


Dacă vrei să obții o baie modernă, care să-ți reflecte personalitatea, e esențial să acorzi atenție achiziției mobilierului.

 

Pune accent pe calitate și transformă spațiul într-o oază de relaxare!

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion