Antena 3 CNN Life Cum să alegeți cel mai frumos brad de Crăciun

Cum să alegeți cel mai frumos brad de Crăciun

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Căutați de ceva timp un brad de Crăciun artificial? Sunteți în căutarea celui potrivit pentru dvs. și nu știți ce să alegeți? Iată câteva sfaturi de care să țineți cont.

Factorii importanți atunci când alegeți un brad de Crăciun

La început, trebuie să vă fie clar cât de mult doriți să investiți în bradul dumneavoastră. Stabilirea unui buget dinainte este un pas important. Odată ce ați decis să investiți într-un brad artificial, să țineți cont chiar dacă bradul este mai scump, calitatea sa este mai bună, are designul modern al unui brad natural și va dura mai mulți ani.

Prețul bradului este desigur important, dar este departe de a fi singurul criteriu. Alegerea tipului de brad care îndeplinește cerințele dvs. de aspect joacă, de asemenea, un rol important.

De Crăciun, pinul, bradul și molidul sunt cei mai des decorați brazi. Veți găsi aceste tipuri și în gama de brazi artificiali și fiecare diferă în ceea ce privește forma, lungimea și culoarea acelor. În acest caz, alegerea unei anumite specii depinde exclusiv de gustul și preferințele dumneavoastră.

Cum rămâne cu culoarea bradului de Crăciun? Vă plac brazii tradiționali verzi, designul din ce în ce mai modern cu zăpadă sau brazii argintii care aduc ceva neobișnuit?

Veți găsi fiecare dintre aceste tipuri într-o varietate de modele. Încă populari sunt brazii clasici din PVC datorită prețului avantajos.

O alegere populară sunt brazii de lux 3D realiști, care sunt copaci frumoși și cu aspect natural creați dintr-o combinație de două tipuri de ace. Ce înseamnă acest lucru în practică? Capetele rămurelelor care se întind în jurul perimetrului copacului sunt realizate din ace 3D realiste, iar interiorul copacului este umplut cu ace clasice din PVC. Această combinație asigură faptul că acesta va arăta ca un brad natural și creează un aspect dens.

Căutați printre diferitele tipuri și ați dat peste brazii FULL 3D? Dacă vă place ca totul să fie excelent perfecționat până la cel mai mic detaliu și sunteți în căutarea unui brad cu un aspect extrem de realist, ați ajuns la locul potrivit.

Treceți la pasul următor, care este alegerea înălțimii corecte a bradului

V-ați ales tipul de brad și cu privire la material? Cum rămâne cu înălțimea bradului de Crăciun?

Da, știm, ideea unui brad de Crăciun masiv în sufrageria dvs. poate fi tentantă, dar trebuie să rămâneți cu picioarele pe pământ și să alegeți înălțimea bradului de Crăciun în funcție de cerințele dvs. realiste de spațiu.

Este ideal să măsurați înălțimea până la tavan înainte de a cumpăra bradul, dar și lățimea spațiului în care urmează să îl puneți. Nu doriți ca un brad de Crăciun, altfel frumos, să fie înghesuit în camera de zi. Alegerea unui brad prea mic poate fi un o alegere nu prea fericită, făcând ca spațiul să arate fad.

Mulți oameni uită de spațiul pentru ornamentele de Crăciun din vârful bradului atunci când aleg înălțimea. Decorați și voi vârful cu o stea sau un înger? Atunci țineți cont și de acest lucru atunci când luați în considerare și alegeți înălțimea corectă a bradului dvs. de Crăciun.

Vă luptați în fiecare Crăciun cu o lipsă de spațiu? Dar nu trebuie să renunțați cu orice preț la un brad de Crăciun frumos, deoarece există în ofertă brazi slim care sunt potriviți pentru spații mai restrânse datorită formei lor înguste, precum și brazii în ghiveci.

De asemenea, pentru cei care au un spațiu nelimitat cu loc în plus pentru un brad de Crăciun și doresc ca bradul să iasă în evidență , există brazi care vor umple spațiul în categoria extra late. De asemenea, aceștia arată mai masivi și sunt mai densi.

Pe scurt, un astfel de brad este de neratat chiar și într-un spațiu mai mare și cu siguranță va atrage atenția tuturor.

Sunteți o persoană practică sau un fan al gadgeturilor tehnice? Atunci veți găsi propriul dvs. brad cu iluminare LED, care este montată deja în ramurile bradului și poate fi chiar comutată între modurile de iluminare folosind un adaptor SMART

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile