Antena 3 CNN Life Cum să ai un păr perfect cu ajutorul noilor gadgeturi de înfrumusețare

Cum să ai un păr perfect cu ajutorul noilor gadgeturi de înfrumusețare

Dacă te întrebi ce coafuri sunt potrivite pentru a întâmpina briza mării și pentru a avea un aspect chic în zilele însorite de vară, îți sugerăm să analizezi noile tendințe din 2024. Pentru părul lung, există numeroase variante de coafuri, care sunt foarte interesante și elegante. 

Iată câteva exemple de coafuri în trend, care te vor ajuta să ai un aspect modern și natural în această vară:

· Ai putea alege o coafură naturală, cu părul drept, elegant și strălucitor

· Îți poți crea la păr o coafură un aspect casual, dacă îți prinzi șuvițele din partea superioară a capului cu o clemă chic, realizând un mic coc, ușor dezordonat, iar restul șuvițelor le ondulezi puțin și le lași să cadă lejer pe umeri

· Dacă ai părul perfect ajustat, cu vârfurile sănătoase, poți obține o coafură elegantă, dacă îți ondulezi șuvițele doar în partea de jos

· Imaginează-ți cum ar fi să ai o coafură cu șuvițele în valuri și să te plimbi pe plajă pentru a surprinde esența unui apus de soare

· Pentru un look romantic îți poți ondula părul, iar apoi îți aplici în păr un accesoriu floral foarte elegant, astfel coafura devine mai sofisticată.

Unele femei preferă părul ondulat, altele părul drept, iar multe femei adoră ca părul lor să aibă un plus de volum. Pentru asta, ele pot folosi diferite gadgeturi de înfrumusețare, cum ar fi:

· Placă de păr cu suprafața din titan care încălzește repede, coafează rapid și previne electrizarea părului

· Airstyler rotativ cu aer cald pentru o coafură cu volum sau cu onduleuri și bucle romantice

· Placă de păr din ceramică la care temperatura nu va fluctua, ea va încălzi uniform

· Placă de întins părul care este perfectă pentru călătorii, nu ocupă mult loc în bagaj

· Ondulator și placă de întins părul 2 în 1 pentru a obține o coafură cu bucle elegante, de vară

· Placă de întins părul, ultrasonică, care este adecvată pentru femeile cu părul deteriorat

· Placă de întins părul cu aburi care previne deshidratarea părului și ajută la netezirea șuvițelor cât mai delicat

· Placă cu funcție ionică, pentru întins părul, care conferă acestuia un aspect elegant și o strălucire sănătoasă.

Cu aceste dispozitive, care se găsesc în magazinele online cu produse de beauty, poți obține diferite coafuri; perfecțiunea lor depinde însă de tehnicile inteligente de îndreptare, ondulare și coafare pe care le vei folosi.

Cu o perie rotativă de pe Notino.ro poți aplica o tehnică, prin care să îți faci bucle romantice și un look mai elegant, de vară. Cu ajutorul ei obții diferite stiluri și nu mai trebuie să folosești bigudiuri și alte dispozitive de coafare. Peria rotativă cu aer cald îți poate oferi destul de ușor o coafură elegantă, ca la un salon. Poți crea diferite coafuri de vară, cu părul în valuri cu aspect ciufulit sau cu onduleuri perfect realizate, pentru un aspect chic, în trend.

Unele perii sunt concepute pentru a usca părul și a-l coafa simultan, fără a-l deteriora. Altele însă au un instrument de îndreptat și încălzit, o perie rotundă din ceramică, care ajută la obținerea unei coafuri cu părul drept, sau în valuri ușor dezordonate.

Menținerea unei texturi ondulate contează, dar și protejarea părului de soarele de vară este importantă. Pentru asta este indicat de folosit un spray de texturare, care pare să facă minuni. El va crea un strat impermeabil, invizibil în jurul firelor de păr și va proteja părul de efectul expunerii la umiditate și soare. Cu un spray poți spune adio părului rebel, poți obține un plus de volum, dar și un efect de păr zburlit de vânt. În acest mod coafura va avea o notă deosebită, unică, personalizată.

Pentru părul creț și ondulat se poate folosi o spumă de păr, care are tehnologia FlexActive, care oferă rezistență coafurii timp de 24 de ore. Spuma protejează părul împotriva razelor ultraviolete (UV), îi oferă elasticitate, un aspect natural și strălucitor. Cu ajutorul ei, părul va fi destul de flexibil, va avea un aspect natural, se va mișca liber în vânt.

Etichete: advertorial
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile