Antena 3 CNN Life Culinar Cum răcești un pahar de vin, fără să-l diluezi cu gheață. Trucul pe care nu ți l-a spus nimeni

Cum răcești un pahar de vin, fără să-l diluezi cu gheață. Trucul pe care nu ți l-a spus nimeni

M.Z.
<1 minut de citit Publicat la 22:40 05 Aug 2017 Modificat la 22:40 05 Aug 2017

În timpul verii, un pahar cu vin rece folosit ca aperitiv este foarte plăcut. Mulți obișnuim să punem cuburi de gheață care se topesc și obținem diluarea vinului, însă avem o altă soluție simplă și naturală pentru a menține băutura în cauză la temperatura ideală, potrivit secretele.com.

Pentru aceasta aveți nevoie de câțiva struguri și o tăviță/formă de gheață.

Începeți prin a clăti cu grijă un pumn de struguri. Puneți apoi boabele de struguri în fiecare spațiu unde obișnuiați să puneți gheața și băgați la congelator. Lăsați o oră, pentru a avea timp să se răcească și să înghețe. Nimic mai plăcut decât să vedeți și boabele de struguri în vinul preferat.
 

Etichete: vin gheata
Citește mai multe din Culinar
» Citește mai multe din Culinar
TOP articole