Antena 3 CNN High Tech Cum poți să descarci informațiile pe care Facebook le are despre tine

Cum poți să descarci informațiile pe care Facebook le are despre tine

De ceva timp există o opțiune care este cu atât mai utilă în contextul actual: userii își pot descărca datele pe care le-a înregistrat Facebook din momentul deschiderii contului până în prezent. Printre acestea se numără și istoricul convorbirilor pe messenger, dar și date despre convorbirile telefonice.

Pentru a descărca informațiile trebuie să intri la Setări, apoi să bifezi opțiunea ”Download a copy of your Facebook data. (Descarcă o copie a datelor tale de pe Facebook).

Pachetul de date poate fi navigat din fișierul index.html, unde există un meniu cu următoarele categorii, scrie Hotnews. Profile (Profil), Contact Info (Informații de contact), Timeline (Zidul de Facebook), Photos (Fotografii), Videos (Videoclipuri), Friends (Prieteni), Messages (Mesaje), Pokes (Ciupituri), Events (Evenimente), Security (Securitate), Ads (Reclame), Applications (Aplicații).

Aici puteți vedea tot ce ați postat pe Facebook vreodată, lista de prieteni, oamenii cărora le-ai dat unfriend, evenimentele la care ai fost invitat, paginile la care ai dat Like și aplicațiile instalate pe telefon. Pachetul de date conține și lucruri care nu au strict legătură cu Facebook, mai ales că, spre exemplu, sunt multe aplicații la care te poți autentifica prin Facebook.

Subiecte în articol: Facebook
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile