Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Cum ne păcălesc restaurantele fast-food

Cum ne păcălesc restaurantele fast-food

M.Z.
<1 minut de citit Publicat la 10:10 17 Aug 2017 Modificat la 10:10 17 Aug 2017

Vara e mai simplu să intri într-un restaurant fast-food și să alegi un meniu gustos și sățios decât să mai gătești acasă. Dar ar fi bine să citești și ce trucuri folosesc, să ne atragă. Unul dintre cele mai bune trucuri de marketing este mirosul apetisant de cartofi prăjiți sau de hamburgeri, dar aceste alimente sunt impregnate special cu arome false care să te atragă.

În plus, cartofii prăjiți au vreo 20 de ingrediente, iar ceaiul sau cafeaua sunt mai scumpe decât băuturile de tip cola. Mai mult, un milkshake are de 2,3 ori mai mult zahăr decât porția zilnică admisă, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Mâncarea de la fast-food este foarte bogată în calorii. De asemenea, unele restaurante fast-food au tacâmuri de unică folosință, dar nimeni nu le folosește. Când mănânci cu mâna, totul e mai gustos, iar acesta este unul dintre secretele lor de marketing cele mai eficiente.

Etichete: fast food
Citește mai multe din Viață sănătoasă
» Citește mai multe din Viață sănătoasă
TOP articole