Antena 3 CNN Life Cum îți poți mări buzele, natural, fără acid hialuronic: ”Efectele se văd foarte repede”

Cum îți poți mări buzele, natural, fără acid hialuronic: ”Efectele se văd foarte repede”

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Din ce în ce mai multe femei apelează la acidul hialuronic pentru mărirea buzelor. Din păcate, de multe ori, acesta vine la pachet cu diverse efecte adverse, sau chiar cu deformarea feței, în cazul în care nu este injectat corect de un medic specialist. 

”Există exerciții care te ajută să-ți mărești buzele fără acid hialuronic”

Cristina Oboroc, specialist în face fitness, susține însă că buzele pot fi mărite natural, fără acid hialuronic, prin exerciții faciale. Aceasta a explicat în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN că efectele se observă după doar câteva săptămâni. 

”Există exerciții care te ajută să-ți mărești buzele fără acid hialuronic, dar este foarte important aici de ținut cont de faptul că nu le putem mări exagerat de tare, nu poate să fie o mărire de trei ori mai mare.

De ce? Pentru că mușchiul buzei este un mușchi orbicular, la fel ca la ochi. Și putem observa cu ușurință la persoanele din jurul nostru. Ce se întâmplă cu ochii lor în timp? Se micșorează. Devin mai mici. La fel și buzele, devin mai mici, și intră înăuntru. Și tocmai prin funcția mușchiului orbicular, prin relaxare, de fapt mărim buzele.

”Și exercițiile la ochi duc la mărirea ochilor”

Și exercițiile la ochi duc la mărirea ochilor. Cel mai ușor este să mărești ochii, să mărești buzele, să scapi de gușă. Efectiv la două trei săptămâni deja începi să vezi rezultatele”, a explicat specialistul în face fitness. 

Cum funcționează

”Mușchiul ce face? Închide și deschide.

Asta este funcția lui. Efectuând de multe ori această funcție, ochii sau buzele devin din ce în ce mai mici, și atunci și noi trebuie să lucrăm cu mușchi respectivi.

Atâta timp cat noi avem mușchi în corp, putem schimba ceva. Dacă mușchii au murit, nimic nu se mai poate face”, a mai spus Cristina Oboroc în exclusivitate în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN. 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion