Antena 3 CNN Life Culinar Cum gătești sănătos carnea de porc

Cum gătești sănătos carnea de porc

<1 minut de citit Publicat la 14:32 26 Dec 2019 Modificat la 14:32 26 Dec 2019

Deși pare mult mai ușor și rapid să prăjim carnea, totuși, ar trebui să recurgem mult mai des la cuptor, mai ales când vine vorba de carnea de porc, scrie ziarulring.ro.

Cu toții știm că porcul nu este cea mai slabă carne, iar modul de a prepara friptura de porc contează enorm pentru sănătatea noastră. Deși pare mult mai ușor și rapid să prăjim carnea, totuși, ar trebui să recurgem mult mai des la cuptor, mai ales când vine vorba de carnea de porc. Iată câteva idei despre cum gătești sănătos carnea de porc. Înainte de toate, este bine să se consume cu moderație carnea roșie, în special cea de porc, care este și cea mai grasă. Grăsimile saturate se digeră mult mai greu, așa că riscul dezvoltării cancerului de colon sau a unei boli de inimă crește considerabil dacă se face exces.

Mai multe, pe ziarulring.ro.
 

Citește mai multe din Culinar
» Citește mai multe din Culinar
TOP articole