Antena 3 CNN Life Culinar Cum faci cei mai buni cozonaci de post și fără frământare

Cum faci cei mai buni cozonaci de post și fără frământare

M.Z.
<1 minut de citit Publicat la 10:23 22 Noi 2016 Modificat la 10:23 22 Noi 2016

S-ar putea să vă vină greu să credeţi, dar chiar există cel mai bun cozonac de post fără frământare.

Este un cozonac pe care îl puteți prepara chiar şi în locul unei reţete clasice. 

Ingrediente (doi cozonaci):

- 1 kg făină albă tip 000
- 80 g drojdie proaspătă
- 500 ml suc de portocale
- 200 g zahăr
- 160 ml ulei
- 4 plicuri zahăr vanilat
- coajă rasă de lămâie sau portocale
- 2 linguriţe rase de sare
Pentru umplutură
- rahat şi/sau ciocolată neagră de post (sau 3 linguri cacao)
- 400 g nucă măcinată

Citiți modul de preparare pe clickpoftabuna.ro
 

Etichete: cozonac reteta
Citește mai multe din Culinar
» Citește mai multe din Culinar
TOP articole