Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum decorezi casa de Crăciun? Iată câteva idei care te vor salva din acest impas

Cum decorezi casa de Crăciun? Iată câteva idei care te vor salva din acest impas

Luna decembrie este luna sărbătorilor de iarnă astfel că principala noastră problemă constă în ce vom face de Crăciun și Revelion.

de Georgiana Adam    |   

Printre toate ne gândim și la cadourile pe care le vom face pentru cei dragi, la preparatele pe care le vom pune pe masă, dar și la modul în care vom împodobi casa.

Pentru ca sărbătorile sa fie liniștite și să simți magia lor trebuie să te gândești din timp la toate aceste lucruri, așadar începe să constitui lista de cumpărături.

Brad natural sau artificial?

Pana ajungi să-l vezi frumos împodobit și măreț în casă, bradul de Crăciun trebuie ales cu grijă. Oferta este foarte vastă, astfel că găsești pe piață brazi naturali sau artificiali.

Pentru a fi sigur că faci o alegere corectă, îți recomandăm să studiezi cu atenție prețurile și ofertele de anul acesta și să alegi bradul în funcție de necesitățile tale, astfel încât acesta să fie ideal, mai mic sau mai mare, în funcție de dimensiunile casei în care locuiești.

De asemenea, poți alege și un brad în ghiveci, 100% ecologic pe care îl poți replanta după sărbători.

Coronița de Crăciun

Pe lângă tradiționalul brad, casele noastre trebuie împodobite și cu mirosul coronițelor din brad, împletite armonios.

În trecut, casele erau pline cu crengi de brad pe toată perioada sărbătorilor, de la Moș Nicolae și până la Bobotează.

Astăzi, cetinile simple de brad au luat forma coroanelor de Crăciun, frumos ornate cu globuri, conuri de brad și zurgălăi.

Prin forma pe care o are, de cerc sau de inel, coronița de brad aduce aminte de ciclicitatea naturii și a lumii, de infinitul și învingerea Binelui asupra Răului, de Iisus Hristos, Cel care s-a născut în noaptea de Crăciun.

Crăciunița - floarea acestor sărbători

Crăciunița este o floare și un cadou minunat pentru orice persoană specială. Acesta înflorește chiar în perioada în care fulgii mari de zăpadă acoperă pământul. Atunci când e mai frig afara, ea vine sa ne bucure sărbătorile de iarna.

Astfel, comandă flori online printre care și pe aceasta pentru a-ti bucura rudele și prietenii cu un cadou minunat, simbol al încrederii, credinței și purității. Crăciunița, dar și alte decorațiuni floarale le găsești la Floraria online Maison d'Or din Bucuresti.

Pe lângă toate aceste decorațiuni, ai în vedere și înfrumusețarea casei cu o atmosferă caldă, armonie și oameni dragi alături.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet