Antena 3 CNN Politică Cum au reacţionat social-democraţii din ţară, după ce Marcel Ciolacu a anunţat că va candida la alegerile prezidenţiale

Cum au reacţionat social-democraţii din ţară, după ce Marcel Ciolacu a anunţat că va candida la alegerile prezidenţiale

de Andreea Cigolea    |   

Social-democraţii din întreaga ţară au reacţionat imediat cu mesaje de susţinere, după ce premierul Marcel Ciolacu şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale

Aceştia s-au declarat fericiţi să audă vestea şi i-au transmis că îl vor susţine în cursa pentru Cotroceni.

„Este timpul să avem un preşedinte care pune interesul general mai presus de orice”, a declarat europarlamentarul Claudiu Manda, preşedintele organizaţiei PSD Dolj, după ce Marcel Ciolacu a anunţat că se înscrie în cursa pentru Cotroceni. 

Într-o postare pe reţelele sociale, acesta a scos în evidenţă principalele realizări ale lui premierului.

„A demonstrat curaj și viziune în vremuri de criză.

A plafonat prețurile și a luptat împotriva inflației, protejând economia și veniturile cetățenilor.

A reușit să elimine pragul de 9,4% din PIB care bloca majorările pensiilor și a dus România în Schengen aerian și naval.

România este astăzi o țară stabilă și pe un parcurs de dezvoltare datorită lui Marcel Ciolacu”, este mesajul transmis de Claudiu Manda, pe pagina de Facebook.

Şi preşedintele ales al Consiliului Judeţean Neamţ, Daniel Vasilică Harpa, i-a urat succes lui Marcel Ciolacu în această cursă şi i-a transmis susţinerea întregii organizaţii din judeţul pe care îl conduce.

„Preocupat de bunul mers al țării, mereu decent și elegant, Marcel Ciolacu a demonstrat că este un adevărat prieten al județului Neamț, lucru evidențiat prin numeroasele investiții și programe dezvoltate de Guvernul României în județul nostru!

Succes, domnule președinte! Suntem alături de dumneavoastră în această călătorie spre Palatul Cotroceni!, a transmis Daniel Vasilică Harpa, pe Facebook.

Gabriel Zetea, preşedintele ales al consiliului judeţean Maramureş, a spus că a primit cea mai bună veste, după ce Ciolacu şi-a anunţat candidatura.

„Organizația PSD Maramures susține întru totul această candidatură și vom dovedi că știm să păstrăm încrederea pe care ne-au acordat-o maramureșenii și românii la alegerile locale din 9 iunie. 

Cu responsabilitate și implicare, ziua de 8 decembrie va aduce social-democraților primul președinte al României după 20 de ani. Marcel Ciolacu are toate atuurile pentru a fi președintele pe care România îl merită!”, a spus Gabriel Zetea, pe Facebook.

Marcel Ciolacu intră, oficial, în cursa pentru Cotroceni. Liderul PSD şi-a anunţat marţi colegii că este candidat la alegerile prezidenţiale.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile