Antena 3 CNN Life Cum alegi cele mai bune aparate pentru slăbit: tehnologii care te ajută să scapi de grăsime

Cum alegi cele mai bune aparate pentru slăbit: tehnologii care te ajută să scapi de grăsime

de Ioana Dobre    |   

Te gandesti sa diversifici oferta salonului de infrumusetare cu tratamente de slabit si remodelare corporala? Exista o multime de tehnologii populare cu care ii poti ajuta pe clientii tai sa scape de kilogramele in plus si sa se simta mai bine in propriul corp.

Ti-am pregatit o lista cu cinci dintre cele mai populare aparate pentru slabit pe care le cauta de obicei persoanele care apeleaza la tratamente minim invazive. Descopera-le in continuare!

1. Criolipoliza – racirea care arde grasimile

Criolipoliza devine tot mai populara si nu e de mirare. Procedura foloseste temperaturi scazute ca sa distruga celulele de grasime. Poate fi folosita pe zone diferite, cum ar fi burta, picioare si chiar brate. E simplu, nu doare, iar clientii vad rezultate dupa cateva sedinte.

Daca vrei sa folosesti un astfel de aparat in salonul tau, cauta unul care sa aiba mai multe aplicatoare de diferite dimensiuni. Astfel, poti sa tratezi atat zone mici, cat si zone mai mari.

Acest tip de aparate pentru slabit este ideal pentru cei care vor sa scape de grasimea abdominala fara interventii chirurgicale.

2. Radiofrecventa – unde care strang pielea

Un alt aparat pentru slabit pe care ar trebui sa-l ai este cel cu radiofrecventa. Acest tip de echipament profesional utilizeaza radiofrecventa pentru a incalzi tesuturile profunde. Rezultatul? Colagenul se activeaza, iar pielea se strange, reducand astfel aspectul de piele lasata si depunerile inestetice de grasime.

Aparatele pentru slabit cu radiofrecventa sunt potrivite pentru toate tipurile de piele si pot fi folosite pe aproape orice parte a corpului. Inainte de a face achizitia, verifica daca aparatul are o intensitate reglabila, astfel incat sa poti personaliza tratamentul pentru fiecare client.

3. Cavitatia cu ultrasunete – spargerea celulelor de grasime

Cavitatia cu ultrasunete reprezinta o tehnologie populara in randul celor care vor sa-si modeleze corpul fara bisturiu. Aparatul emite unde de ultrasunete care patrund in piele si sparg celulele de grasime. Acestea sunt apoi eliminate natural din organism prin intermediul sistemului limfatic.

Pentru un salon de infrumusetare, un aparat de remodelare corporala cu cavitatie este o investitie care poate atrage multi clienti, mai ales pe cei care vor sa slabeasca in zona abdominala. Este un tratament non-invaziv si fara durere, ceea ce-l face atractiv pentru clientii tai.

4. Lipoliza cu laser – topirea grasimilor cu laser

Laserul patrunde prin piele si descompune celulele de grasime, care sunt apoi eliminate de organism. Acest tip de aparate pentru slabit este o alegere buna daca vrei sa oferi clientilor tai rezultate rapide si vizibile. Asigura-te ca aparatul pe care il alegi este eficient si ca poate fi folosit pe mai multe zone ale corpului.

De asemenea, un plus ar fi sa fie dotat cu un sistem de racire, pentru confortul clientului in timpul tratamentului.

5. EMS – stimularea musculara electronica

Un alt aparat pentru slabit pe care ar trebui sa-l iei in considerare este cel care foloseste stimularea musculara electronica (EMS). Acest aparat trimite impulsuri electrice catre muschi, stimulandu-i sa se contracte. E ca si cum ai face exercitii, dar fara efort.

Clientii tai pot folosi EMS atat pentru a pierde grasimea abdominala, cat si pentru a-si tonifia muschii.

Indiferent de tehnologia pe care o alegi, calitatea aparatelor pentru slabit este esentiala pentru a obtine rezultate vizibile si clienti multumiti. Distribuitorul de echipamente profesionale My Skin iti ofera o gama variata de aparate inovative care pot transforma experienta din salonul tau.

Ajuta-ti clientii sa obtina siluetele mult visate, alege aparatele profesionale pentru slabit de la My Skin!

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile