Antena 3 CNN Life Cum alegi aspiratorul potrivit pentru mai puțin efort în curățenia casei

Cum alegi aspiratorul potrivit pentru mai puțin efort în curățenia casei

de Ioana Dobre    |   

Igienizarea podelelor dintr-o casă cu o suprafață mare poate părea mereu dificilă. Însă, cu ajutorul tehnologiilor potrivite, devine peste noapte o activitate pe care o poți realiza într-un mod simplu și rapid. Trebuie doar să utilizezi un aspirator cu tehnologii de ultimă generație și vei avea mereu o casă curată, fără a depune un efort semnificativ.

Pentru a face cea mai bună alegere, este important să știi ce nevoi ai și să ții cont de unele criterii esențiale. În acest articol, îți vom prezenta cele mai importante aspecte la care trebuie să te raportezi, atunci când vrei să cumperi un aspirator modern, ce surprinde prin simplitatea cu care se utilizează.

Puterea de aspirare și tipul de podea

Unul dintre cele mai importante criterii de care trebuie să ții cont, atunci când analizezi oferta de aspiratoare, este puterea sa de aspirare. Valoarea acestui parametru trebuie să fie suficient de ridicată pentru a îndepărta eficient tipul de murdărie care se depune frecvent în spațiile din casă pe care vrei să le igienizezi. 

În funcție de diferitele tipuri de suprafață - covoare, mochete, parchet laminat sau plăci ceramice - comandă online aspiratorul suficient de puternic pentru curățarea acestora, ce poate veni la pachet și cu accesoriile potrivite, esențiale pentru a putea aspira eficient murdăria chiar și din zonele greu accesibile.

Designul noului tău aspirator

Un aspirator vertical este deosebit de popular printre cei care caută soluții confortabile, esențiale pentru igienizarea casei. Are un design compact și dimensiuni care se pot ajusta în funcție de înălțimea ta, astfel încât să nu fie nevoie să te apleci când aspiri. De asemenea, datorită formei ergonomice, se depozitează cu ușurință în spații reduse.

Alege un model de aspirator vertical cu mâner confortabil și butoane poziționate cât mai aproape de suprafața acestuia. Astfel, controlul simplificat din timpul aspirării previne riscul de a te confrunta cu dureri de spate, posibil cauzate de aplecări multiple, pentru a porni sau a închide acest aparat electrocasnic.

Funcțiile sale inteligente bazate pe AI

Acum poți comanda online un aspirator cu funcții inteligente bazate pe AI, ce îți permit să aspiri mai eficient și mai confortabil fiecare zonă din casă. Aceste modele de ultimă generație pot învăța preferințele și nevoile tale, dezvoltând astfel programe de curățare personalizate. 

De asemenea, unele modele pot detecta automat tipul de suprafață și pot ajusta puterea de aspirare în consecință. Funcțiile cu AI ale unui aspirator de top contribuie și la optimizarea resurselor utilizate pentru a igieniza în profunzime locuința ta. De aceea, costurile de utilizare ale unui astfel de aspirator se pot optimiza pe termen lung. 

Alte caracteristici ale unui aspirator de top

· filtrele HEPA: comandă online un aspirator vertical echipat cu filtru HEPA, ce poate capta chiar și particule microscopice; este ideal pentru cei cu alergii sau astm;

· autonomia: modelele fără fir au baterii cu autonomie crescută, permițându-ți să acoperi suprafețe mari din casă, fără a fi nevoie de reîncărcări frecvente;

· sistemul de LED-uri: este o caracteristică ce își va dovedi utilitatea atunci când vrei să aspiri în zonele slab luminate din casă;

· silențiozitatea: dacă ai copii mici sau animale de companie care se confruntă cu anxietatea față de zgomote puternice, silențiozitatea aspiratorului este importantă.

Utilizarea aspiratorului potrivit poate face o diferență semnificativă în ceea ce privește nivelurile de eficiență și confort de care poți avea parte. Raportează-te la criteriile prezentate în acest articol, pentru a putea alege un echipament adaptat perfect nevoilor tale și care îți poate ușura considerabil sarcinile casnice.

 

Imaginea poate fi descărcată de aici (acest text nu se publică)

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile