Antena 3 CNN Actualitate Cum a fost prins Adrian Marțian cu cei trei copii ai săi. Autoritățile din Serbia spun că milionarul a plănuit totul din timp

Cum a fost prins Adrian Marțian cu cei trei copii ai săi. Autoritățile din Serbia spun că milionarul a plănuit totul din timp

de Mia Lungu    |   

Autoritățile din Serbia au transmis, joi seara, detaliile operațiunii de găsire a celor trei copii dispăruți din Hunedoara împreună cu tatăl lor, milionarul Adrian Marțian.

Vicepremierul sârb și ministrul de Interne Ivica Dačić au vorbit astăzi telefonic cu viceprim-ministrul și ministrul de Interne al României, Cătălin Predoiu, și i-au comunicat că cei trei copii răpiți din România au fost găsiți, deoarece acest caz a ocupat opinia publică din România în ultimele zile, au transmis oficialii din Serbia.

Ministrul Dačić l-a informat pe colegul său român că membri ai Ministerului Afacerilor Interne, Direcției Poliției Criminale, Serviciului de Reprimare a Criminalității și Direcției Tehnice, în cooperare cu Direcția de Poliție din Niș, acționând în urma unui proces verbal de infracțiune de răpire săvârșită în România, au reținut un cetăţean român, Adrian Marțian, sub bănuiala că i-a răpit cei trei copii minori, tot cetăţeni români, în vârstă de 11, 9 şi 8 ani. 

Adrian Marțian a fost găsit după ce și-a activat o cartelă de telefon cu număr sârbesc

Ministrul Dačić i-a spus colegului său român că poliția sârbă, în strada Dimitrija Tucovića din Niș, la doar 15 minute după activarea cartelei și a telefonului mobil sârbesc, în jurul orei 14:30, a oprit un „Mercedes”, mașină cu numere de înmatriculare românești administrată de tatăl copiilor răpiți.

Dacic a adăugat că există motive de suspiciune că Adrian Marțian a răpit copiii și i-a adus ilegal în Serbia, precum și că a plănuit răpirea cu mult timp înainte. El a mai arătat că polițiștii i-au găsit și confiscat mai multe telefoane mobile și mai multe cartele SIM diferite.

În ultima lună, acesta ar fi mers de mai multe ori în Serbia.

De altfel, milionarul Adrian Marțian, a cerut azil politic în Rusia, acolo unde ar fi vrut să ajungă cu cei trei copiii. Cel puţin asta a declarat, la Antena 3 CNN, avocatul lui, cu care bărbatul a vorbit ultima dată în această dimineaţă.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile