Antena 3 CNN Actualitate Inedit Culoarea vedetă a verii 2024. Influența verdelui „Brat” nu cunoaște limite

Culoarea vedetă a verii 2024. Influența verdelui „Brat” nu cunoaște limite

de Redacția Antena 3 CNN    |   

O nuanță de verde a devenit culoarea verii 2024. „Verde Brat” se află între 360 ​​și 375 pe diagrama de culori Pantone, scrie CNN.

Influența verdelui „Brat” nu cunoaște limite. Săptămâna trecută, contul oficial X al Autorității Metropolitane de Transport din New York a alertat navetiștii cu privire la reparații la tren folosind un grafic verde „Brat”. 

Actorul Kyle McLachlan, în vârstă de 65 de ani, câștigător al Globului de Aur, a postat un videoclip în care apare într-o cămașă verde fluorescent.

Hashtag-ul #Bratsummer a fost etichetat în peste 40.000 de videoclipuri pe TikTok și 12.000 de postări pe Instagram. Termenul a fost, de asemenea, pe o tendință constantă la nivel mondial, potrivit Google Trends.

Căutările pentru „Brat summer” vor atinge popularitatea maximă în această săptămână, arată Google.

Dar ce înseamnă crearea unei nuanțe care definește epocile? „Culoarea este o limbă”, a spus Laurie Pressman, vicepreședinte al Pantone. „Gravităm spre culoare, iar relația noastră cu culoarea se întâmplă adesea în afara conștiinței noastre.”

Cântăreaţa Charli XCX a lansat recent albumul „Brat” care a inspirat tendințele pe internet.

Nuanța verde din albumul „Brat” al lui Charli XCX cucereşte lumea

Sinonim cu albumul starului pop britanic Charli XCX, care se află pe primul loc în topuri, influența culturală a verdelui „Brat” nu cunoaște limite. Ultimele săptămâni au devenit inundate de verde intens, arată CNN.

„Înainte, mărcile alegeau o culoare, dar apoi treceau ani de zile până când cineva asocia acea culoare cu marca ta”, a declarat într-un interviu Sunita Yeomans, liderul cursului Graphic Branding and Identity de la London College of Communication. 

Yeoman crede că Charli XCX a reușit să accelereze procesul cu un succes „spectaculos”. 

Stephanie, o fană Charli XCX, a creat contul de Instagram @accidentallybrat, în iunie, imediat după lansarea albumului, iar acum primește fotografii cu obiecte verzi de peste tot.

„Este atât de distractiv”, a spus ea pentru CNN.

Subiecte în articol: verde verde Brat culoare culoare verii
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile