Antena 3 CNN Actualitate Cu câți bani vin la mare românii. 150.000 de oameni sunt pe litoral. Cele trei stațiuni care sunt în top

Cu câți bani vin la mare românii. 150.000 de oameni sunt pe litoral. Cele trei stațiuni care sunt în top

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Pe litoral ne apropiem încet, dar sigur de vârful sezonului estival, iar asta se vede cel mai bine pe plajă. Aproape 150.000 de oameni se înghesuie pe nisipul fierbinte de la mare. Mamaia, Eforie și Costinești sunt și de data aceasta în top 3 în preferințele românilor.

Pe plaja arhiplină, turiștii veniți din toate colțurile țării se-nghesuie sub același soare, respiră același aer și n-au decât un scop: să uite de griji. Nici la bani nu se mai uită unii dintre ei.

Eforie rămâne nu doar stațiunea cea mai aglomerată și preferată de familiști, dar și cea mai accesibilă din punct de vedere al prețurilor. Bugetele variază între 2.500 și 3.500 de lei de familie, iar într-o zi de plajă, cei mai mulți dintre ei cheltuie între 200 și 400 de lei.

La Eforie turiștii îmbină bronzul cu distracție direct pe plaja. Nu au nevoie de cluburi sau restaurante. Încing horele chiar pe nisipul fierbinte. Iar de muzică se ocupa un dj.

Și la Vama Veche numărul turiștilor a crescut, iar în acest weekend stațiunea se lăuda cu un grad de ocupare de aproape 100%.  

 

Subiecte în articol: litoral turisti vacanţă
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile