Ştefan Lungu a gătit alături de actrița Cristina Ciobănașu, iar preparatul copilăriei ales de către aceasta ca provocare gastronomică pentru gazda emisiunii este bulzul.
Prânzul împreună cu familia este întotdeauna cel mai bun pretext pentru a-i impresiona pe cei dragi cu preparate delicioase şi savuroase, iar preparatul ales de către tânăra actriță este unul absolut delicios şi cu tradiţie.
Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii "Gătit la costum" a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic.
Cristina Ciobănașu, una dintre cele mai apreciate actrițe din noua generație, a mărturisit că își aduce aminte cu drag de perioada copilăriei sale, mai ales de timpul pe care îl petrecea alături de bunica sa.
Totodată, actrița a povestit despre cum viața ei s-a întors la 180° atunci când a fost adusă la București de către producătoarea Ruxandra Ion.
Reţetă bulz
Ingrediente:
- 500g făină de porumb
- 300 g burduf
- 200 g cașcaval
- 30 g unt
- bacon
- sare
"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 13:30, la Antena 3 CNN
În fiecare sâmbătă şi duminică, de la 13:30, Antena 3 CNN aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.
Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor.