Antena 3 CNN Politică Cristian Diaconescu candidează ca independent la alegerile prezidențiale

Cristian Diaconescu candidează ca independent la alegerile prezidențiale

de Bianca Chirilă    |   

Fostul preşedinte al PMP Cristian Diaconescu şi-a anunţat, joi seară, intenţia de a candida ca independent la alegerile prezidenţiale, spunând că a început deja campania de strângere a celor peste 200.000 de semnături necesare. „Independent nu înseamnă singur. Sunt împreună cu românii şi ei sunt alături de mine şi eu alături de ei”, a arătat el.

„Am decis să candidez la preşedinţia României ca independent. Independent nu înseamnă singur. Sunt împreună cu românii şi ei sunt alături de mine şi eu alături de ei. Putem depune o candidatură, dar avem nevoie de peste 200.000 de semnături. Piedici în calea candidaţilor independenţi sunt multiple. Nu este deloc uşor, am început deja strângerea de semnături”, a afirmat Diaconescu, într-un mesaj video postat, joi seară, pe Facebook.

El a spus că voluntarii adună deja semnături în mai multe oraşe din ţară.

„Avem nevoie de ajutorul vostru, voi sunteţi forţa care poate transforma această iniţiativă într-o mişcare naţională. Ştiu că nu e uşor, dar cu fiecare semnătură suntem cu un pas mai aproape de schimbarea pe care ne-o dorim”, a susţinut Diaconescu.

El a arătat că a creat o pagină web unde pot fi găsite informaţii suplimentare privind campania de strângere de semnături.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile