Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu, despre atacurile din Coaliție: „E o piesă de teatru clasică. PNL vrea votanți, PSD-ul are aceeași placă”

Crin Antonescu, despre atacurile din Coaliție: „E o piesă de teatru clasică. PNL vrea votanți, PSD-ul are aceeași placă”

de Bianca Chirilă    |   

Fostul președinte al PNL Crin Antonescu a declarat, duminică seară, la Antena 3 CNN, referitor la atacurile din ultima perioadă dintre PNL și PSD că este „o piesă de teatru clasică”, adăugând că „PNL vrea să-și maximizeze electoratul prin lupta împotriva PSD”, iar „PSD ne pune aceeași placă, că nu mai vor președinți de dreapta”.

„E o istorie care se repetă și eu cred că inventarul înțepăturilor, deja asistăm la mai mult, ritmul și intensitatea polemicii se intensifică pentru că am intrat în linie dreaptă, nu sunt ceva inedit. Sentimentul general pentru mine e de iritare, pentru că te simți, ca votant, captiv al acestei combinații de stabilitate care există azi. Vedem o polemică tot mai contondentă, zici că nu mai pot trăi în aceeași țară, a unor oameni care au guvernat în ultimii ani și în acest moment și dacă-i întrebi dacă mai sunt împreună spun „nu, facem o analiză” și despre care știm că vrem, nu vrem noi toți, foarte probabil vor guverna și după acest război real sau butaforic”, a declarat Crin Antonescu.

Fostul lider al PNL a mai adăugat că „e vorba de o piesă de teatru clasică”.

„Pe cât pot eu să emit o părere, pe impresie, nu pe altceva, cred că e o piesă de teatru clasică. A venit momentul în care PNL vrea să-și maximizeze electoratul prin lupta împotriva PSD. Cred că se va auzi și strigătul de luptă contra ciumei roșii. PSD ne pune aceeași placă, că nu mai vor președinți de dreapta, dar e discutabil dacă au fost”, a mai afirmat Antonescu.

De asemenea, el a mai explicat că, în opinia lui, „fundamentele pe care stă această coaliție a stabilității sunt departe de a fi zguduite”.

„Eu cred că fundamentele pe care stă această coaliție a stabilității sunt departe de a fi zguduite. Pentru cetățean nu ajută la nimic, ajută sistemului care susține alături de actanții politici și folosește celor care se află în fruntea partidelor. Eu nu pun la îndoială autenticitatea nemulțumirii din PNL sau PSD. Sunt mulți care chiar n-ar vrea să fie împreună, dar evident că e foarte profitabilă și această parodie și această conviețuire pentru conducerile partidelor”, a conchis Crin Antonescu.

Subiecte în articol: Crin Antonescu PNL PSD coalitie
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile