Antena 3 CNN Actualitate Crima din Brăila: Suspectul și-a sunat mama din arest. Ce au discutat cei doi

Crima din Brăila: Suspectul și-a sunat mama din arest. Ce au discutat cei doi

de Bianca Chirilă    |   

Suspectul crimei de la Brăila și-a sunat mama din arest, iar femeia i-a cerut să spună dacă el a ucis-o pe dentistă. În continuare el nu își recunoaște faptele și susține că a fost la cabinet doar pentru o lucrare dentară. Pe de altă parte, din motivarea judecătorilor aflăm că bărbatul şi-a premeditat fapta şi a gândit chiar şi un plan cum să scape nepedepsit. De la primul pas a încercat să inducă în eroare autorităţile: a folosit mai multe taxi-uri, a avut mai multe schimburi de haine şi s-a ferit cât a putut de camerele de supraveghere. Nu le-a reperat însă pe toate pe traseu, aşa că poliţiştii au putut reface clar cum s-a petrecut întreaga zi.

Bărbatul şi-a premeditat fapta şi a gândit chiar şi un plan cum să scape nepedepsit. Individul ar fi plecat de la Galaţi cu un taxi, a mers în Brăila și şi-a schimbat hainele în drum spre cabinetul stomatologic. El s-ar fi dus la Galați special pentru a fi localizat acolo, în cazul în care urma să fie prins. A luat mai multe mijloace de transport, astfel încât să ajungă la cabinet, pe care avea cum să-l supravegheze în fiecare zi, având în vedere că el stă la 500 de metri distanță și chiar fusese la un moment dat pacient. A intrat în cabinet și, potrivit unor informații neoficiale, a încuiat ușa cabinetului, pentru ca femeia să nu poată fugi.

Suspectul a fost arestat preventiv, după ce s-a stabilit că o cunoștea pe victimă.

El a fost lasat să-și sune mama din arest și a discutat câteva minute cu ea. Femeia s-a arătat disperată și i-a cerut să recunoască dacă el a comis crima. Bărbatul a repetat din nou că nu își recunoaște fapta și susține că a mers la cabinet pentru o lucrare dentară, în calitate de client.

El a fost dus și la IML pentru ca anchetatorii să verifice dacă este adevărat ceea ce spune, însă rezultatele încă nu au ieșit.

În ceea ce privește probele, polițiștii au ridicat și o cameră de supraveghere care se afla foarte aproape de intrarea în cabinet și care ar putea să lămurească mai multe lucruri în acest caz.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile