Antena 3 CNN Externe Crima care a șocat Marea Britanie: cinci copii de 12 și 14 ani au fost arestați pentru uciderea unui bărbat de 80 de ani

Crima care a șocat Marea Britanie: cinci copii de 12 și 14 ani au fost arestați pentru uciderea unui bărbat de 80 de ani

de Daniela Chihaia    |   

Cinci copii – două fete și un băiat de 12 ani și un băiat și o fată de 14 ani – au fost arestați fiind suspectați că au ucis cu brutalitate un bărbat de 80 de ani, într-un parc din Leicestershire, Anglia.

Poliția a început o anchetă după ce bărbatul a fost găsit rănit grav în parcul Franklin din Braunstone, duminică în jurul orei 18:30. Ulterior, acesta a murit la spital, potrivit The Guardian.

Anchetatorii au aflat că bătrânul ieșise în parc ca să-și plimbe câinele când a fost atacat. Agresorii dispăruseră din zonă atunci când la fața locului au sosit echipajele de urgență.

Marți au fost arestați toți cei cinci suspecți cu vârste de 12 și 14 ani. Inspectorul de poliție Emma Matts a declarat: „Încă avem nevoie de oameni care se aflau în zonă să vină să ne spună dacă au văzut ceva sau au informații care ne-ar putea ajuta”.

Luni, a doua zi după atac, fiica bărbatului a declarat pentru presa locală că ea a fost cea care l-a găsit întins la pământ, după ce a auzit țipete din casă ei aflată în apropierea parcului.

Femeia a mai spus că tatăl ei se afla la câteva secunde de casă când a fost atacat. Tatăl ei a fost dus la Queen's Medical Center din Nottingham cu leziuni ale coloanei vertebrale și urma să fie operat.

Orașul Braunstone, acolo unde a avut loc atacul, este la aproximativ 4 km sud-vest de centrul orașului Leicester.

 

Subiecte în articol: crime Anglia
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile