Antena 3 CNN Actualitate Costurile repatrierii din Israel: Preţul unui bilet de avion pentru a scăpa din infernul bombardamentelor

Costurile repatrierii din Israel: Preţul unui bilet de avion pentru a scăpa din infernul bombardamentelor

Informaţii de ultimă oră despre costurile pe care le suportă românii care sunt repatriaţi din Israel.

de Bogdan Borza    |   

Potrivit surselor Antena 3 CNN, fiecare persoană plăteşte 350 de euro către Tarom pentru un bilet de avion, astfel încât să poată ajunge în ţară, în timp ce alte companii şi-au anulat zborurile, ceea ce înseamnă că românii care sunt acolo şi care vor să se întoarcă în ţară nu prea au alte variante.

Sunt în continuare sute de români care se află în acest moment în Israel. Peste 800 de români au reuşit să se întoarcă în România, cu ajutorul unor curse private.

Citeşte şi: Patriarhia Română, anunț privind situația pelerinilor români aflaţi în Israel la declanşarea războiului

[GAL layout="5"]

Sunt însă şi oameni care nu vor să se întoarcă în ţară. Vor să îşi petreacă în continuare vacanţa sau vor să rămână alături de familiile lor.

Citeşte şi: "Teroriștii sunt în dormitorul meu”. Mesajul cutremurător trimis de un băiețel de 10 ani surorii lui, înainte să fie răpit de Hamas

Reprezentanţii Ministerului Afacerilor Externe îi îndeamnă pe români să nu călătorească în Israel pentru că riscul este foarte mare. 

Toate pelerinajele în Ţara Sfântă programate în următoarea perioadă vor fi suspendate şi amânate până la restabilirea condiţiilor depline de siguranţă pe teritoriul statului Israel, a transmis luni şi Patriarhia Română.

Subiecte în articol: repatriere Israel Război în Israel
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile