Antena 3 CNN Emisiuni Gătit la costum Cornel Ilie, invitat special în cadrul emisiunii "Gătit la costum", sezonul 5 | "Primeam bileţele de la fete pentru că eram timid şi eram interesant pentru ele"

Cornel Ilie, invitat special în cadrul emisiunii "Gătit la costum", sezonul 5 | "Primeam bileţele de la fete pentru că eram timid şi eram interesant pentru ele"

În cadrul celei de-a patra ediţii a emisiunii "Gătit la costum" din sezonul 5, Ştefan Lungu a gătit alături de Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Solistul trupei Vunk a gătit alături de gazda emisiunii "Gătit la costum" în cea de-a patra ediţie a emisiunii. Cei doi au pregătit împreună mâncare de păstăi, un preparat pe care Cornel Ilie îl îndrăgeşte încă din perioada copilăriei.

Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii "Gătit la costum" a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic.

Solistul a mărturisit că cele mai gustoase preparate erau cele pregătite de către mama şi bunica sa, iar reţeta de astăzi este chiar una dintre reţetele pe care i le făcea mama.

Cornel Ilie, invitat special în cadrul emisiunii "Gătit la costum", sezonul 5

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a fost invitatul lui Ştefan Lungu în cadrul celei de-a patra ediţii a emisiunii "Gătit la costum" din sezonul 5. Preparatul lansat ca provocare gastronomică a fost mâncarea din fasole păstăi. 

Solistul trupei Vunk a mărturisit că până în clasa a VIII-a era foarte timid, însă, cu toate acesta, era un personaj interesant pentru colegele din şcoală. "Nu stăteam de vorbă cu toată lumea. Chiar dacă eram tăcut, primeam bileţele de la fetele. Păream interesant pentru ele. Nu ştiau de cine îmi place".

Cornel a mai povestit şi despre perioada în care a început să iubească muzica. "Îmi plăcea foarte mult să cânt încă din clasa a IV-a. Ma identificam ca fiind timid. Nu este deloc o piedică să fii timid. Atunci când nu vorbeşti foarte mult, cumva ai timp să-ţi găseşti mult mai uşor cuvintele în interiorul tău .

Mai mult decât atât, Cornel a povestit şi despre copilăria sa din zona Dorobanţi, dar şi despre relaţia veche de prietenie pe care o are cu componenţii trupei Vunk.

Reţetă mâncare de fasole păstăi

Ingrediente

  • 500 gr păstăi galbene
  • 2 cepe
  • 1 căţel e usturoi
  • Sare si piper
  • Ulei
  • Mărar proaspăt
  • Cimbru uscat / verde

"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, la Antena 3

În fiecare sâmbătă, de la 13:30, Antena 3 aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.

Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile