Antena 3 CNN Actualitate Inedit Copila de patru ani i-a scris mamei ei în cer, la patru luni după ce femeia a murit de cancer. La câteva zile a primit un răspuns neașteptat

Copila de patru ani i-a scris mamei ei în cer, la patru luni după ce femeia a murit de cancer. La câteva zile a primit un răspuns neașteptat

I-a scris mamei în cer la patru luni după ce femeia a murit de cancer. La câteva zile, fetița de patru ani a primit un răspuns cu totul neașteptat. 

Ella Lennon din Kilmarnock, Scoția, nu a vrut ca Ziua Mamei să treacă nemarcată, așa că i-a scris ființei iubite la patru luni de când Jennifer a pierdut lupta cu cancerul pe adresa Poarta 1 a îngerilor dintre nori, Rai.  

În mai puțin de 48 de ore, ea a primit un răspuns. Povestea a fost împărtășită de sora lui Jennifer. „În prima aniversare a surorii mele a Zilei Mamei din Rai, Ella i-a trimis o scrisoare. Astăzi, un străin bun de la Royal Mail și-a făcut timp să dea un răspuns și să facă o fetiță atât de fericită. Fața ei s-a luminat cu un zâmbet uriaș. Vreau doar să arăt că sunt oameni minunați în lume. Nu pot mulțumi suficient”, scrie The Sun. 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile