Antena 3 CNN Actualitate Un copil de trei ani a fost uitat în autobuzul școlar. Micuțul a fost găsit după opt ore

Un copil de trei ani a fost uitat în autobuzul școlar. Micuțul a fost găsit după opt ore

Un copil în vârstă de trei ani din Italia a fost uitat în autobuzul școlar, pentru că a adormit. Nimeni nu a verificat dacă au coborât toți elevii din mașină. Micuțul a fost găsit după opt ore.

de Naty Badea    |    Ioana Mircea    |   

Caz terifiant, la Teramo, în Italia, acolo unde un copil în vârstă de trei ani a fost uitat timp de opt ore în autobuzul școlar. Copilul a avut norocul să nu se sufoce, datorită faptului că toată ziua a plouat.

Cel mic a fost găsit deshidratat și cu mai multe vânătăi pe corp, obținute în urma centurilor de siguranță ale scaunului în care a fost pus.

Totul a ieșit la iveală când șoferul și asistenta care aveau grijă de copiii din autobuz, l-au descoperit pe cel mic la ora 16.00, și atunci și-au dat seama că l-au uitat acolo.

Cei doi au ascuns părinților faptele și l-au dus pe micuț acasă ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, însă părinții au devenit suspicioși pentru că băiețelul dormea încontinuu și nu se mai trezea, așa că până la urmă, cei doi angajați au mărturisit ce s-a întâmplat.

Citește și: O fetiţă de un an a fost găsită moartă în maşină, după ce tatăl a crezut că a dus-o la creşă, dar a uitat-o în soare, în Italia

Părinții au alergat degrabă cu copilul la urgențe, unde medicii au descoperit că era deshidratat și că numărul globulelor albe era foarte crescut. Cei doi angajați sunt acum anchetați.

Subiecte în articol: Italia
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile