Antena 3 CNN Actualitate Locale "Vii cu copilul în parc și pleci cu ambulanța" | Un copil a ajuns la urgenţe, după ce leagănul dintr-un parc din Bacău s-a rupt

"Vii cu copilul în parc și pleci cu ambulanța" | Un copil a ajuns la urgenţe, după ce leagănul dintr-un parc din Bacău s-a rupt

O fetiţă a ajuns la spital cu răni la cap după ce leagănul dintr-un loc de joacă din Bacău a cedat. Femeia a povestit totul presei şi cere autorităţilor să se ia urgent măsuri.

de Claudia Popovici    |   

Incidentul a avut loc ieri, într-un parc situat între blocuri, pe strada Bradului din Bacău. Potrivit mamei, fetița se dădea într-un leagăn şi la un moment dat acesta a cedat rănind copilul la cap. Imediat femeia a solicitat o ambulanță. 

„Vii cu copilul in parc și pleci cu ambulanța,din fericire in cazul nostru cu copilul pe picioarele lui ,a scăpat "ieftin” doar cu doua copci …Se putea întâmpla o nenorocire,cine este responsabil pentru aceste locuri de joaca? Noi că cetățeni daca nu respectăm ceva imediat suntem executați dar pentru siguranța copiilor noștri cine se ocupa? Când au fost verificate ultima dată aceste locuri de joaca?? Cum să procedăm pentru a evita pe viitor asemenea situații", a povestit mama fetiţei pentru bacau.net.

Potrivit sursei citate, în ultimii ani, mai multe locuri de joacă au fost închise de inspectorii de la Protecția Consumatorului pentru că erau nesigure pentru copii.

Unele au fost reparate, însă majoritatea prezintă riscuri pentru copii din Bacău. Administrația promite că le va renova, însa in realitate au fost reabilitate 2-3 locuri de joacă.

În acest moment, pe site-ul SICAP este publicata o licitație pentru renovarea locului de joacă de la Parcul Olimpic – din păcate, aceasta licitație a fost anulată.

Subiecte în articol: loc de joaca Bacău leagăn copil rănit
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile