Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil de șase ani a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada. Mama îl aștepta pe cealaltă parte a drumului

Un copil de șase ani a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada. Mama îl aștepta pe cealaltă parte a drumului

Clipe de coșmar pentru o mamă care și-a văzut fiul lovit de o mașină în timp ce traversa strada pentru a ajunge la ea. Minorul a fost transportat la spital.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Un minor a fost transportat la spital după ce a fost lovit de o mașină când a coborât din microbuzul școlar și a traversat strada să ajungă la mama lui. Evenimentul a avut loc în localitatea Seini, județul Maramureș.

În timp ce traversa strada, copilul a lovit de un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani din oraș. Minorul a fost transportat la spital. 

"Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă şi pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului", transmite IPJ Maramureș.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile