Antena 3 CNN Actualitate Locale L-ați văzut? Copil de 9 ani, din satul Ogrea, județul Dâmbovița, dispărut de acasă | Dacă îl vedeți, sunați la 112

L-ați văzut? Copil de 9 ani, din satul Ogrea, județul Dâmbovița, dispărut de acasă | Dacă îl vedeți, sunați la 112

Un copil de 9 ani din satul Ogrea, județul Dâmbovița, a plecat de acasă, luni, și nu s-a mai întors. Dacă îl vedeți, sunați la numărul de urgență 112.

de Andreea Ştefan    |   

Update. Copilul a fost găsit într-o zonă împădurită, la câţiva kilometri de casă, informează IPJ Dâmboviţa.

„Cu sprijinul voluntarilor, minorul a fost găsit într-o zonă împădurită din localitate, la aproximativ 3 kilometri faţă de locuinţă. Precizăm că acesta nu a suferit vătămări. Mulţumim tuturor persoanelor angrenate în activităţile de căutare pentru sprijinul acordat”, precizează IPJ Dâmboviţa.

- Știre inițială -

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița desfășoară activități de căutare a unui copil, în vârstă de 9 de ani, din Ogrea, care a plecat de la domiciliu la data de 24 octombrie a.c., fără a mai reveni.
 
La data plecării, acesta purta un pulover negru, pantaloni în carouri, de culoare verde și era încălțat cu pantofi sport albaștri.
 
Semnalmente: 1.25 m înălțime, 35 de kilograme, păr brunet mediu, ochi căprui.

 
Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării minorului sunt rugate să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliție.

Subiecte în articol: Dambovita
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile