Antena 3 CNN Actualitate Locale Un băiețel în vârstă de 10 ani s-a ascuns în podul casei împreună cu mama, apoi a sunat la 112, după ce tatăl a agresat-o pe sora lui

Un băiețel în vârstă de 10 ani s-a ascuns în podul casei împreună cu mama, apoi a sunat la 112, după ce tatăl a agresat-o pe sora lui

Un copil în vârstă de 10 ani a sunat la 112 pentru a o salva pe sora lui, în vârstă de 13 ani, după ce tatăl a agresat-o fizic. Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

de Georgiana Adam    |   

Totul s-a petrecut în cursul zilei de duminică, 12 mai. Copilul în vârstă de 10 ani a sunat la 112, după ce sora lui, în vârstă de 13 ani, a fost agresată de tată.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a recurs la acest gest în urma unor discuții în contradictoriu cu fiica sa.

Minorul de 10 ani s-a ascuns în podul casei împreună cu mama sa, de teama bărbatului. 

”În cursul zilei de ieri, 12 mai, poliţiştii au fost sesizaţi de un minor de 10 ani, din comuna Goicea, cu privire la faptul că, tatăl său ar fi agresat-o fizic pe sora sa, în vârstă de 13 ani. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, unde a fost identificat bărbatul în cauză, stabilindu-se că, în urma unei discuţii în contradictoriu cu fiica sa, acesta ar fi lovit-o cu palma în zona capului.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, fără a fi însă emis ordin de protecţie provizoriu, întrucât soţia celui în cauză s-a opus”, a transmis IPJ Dolj.

Ulterior, bărbatul s-a întors la locuință, spre seară. După ce nu și-a găsit soția și nici fiul de 10 ani, bărbatul i-a dat dispăruți în acea seară.

La scurt timp, polițiștii au făcut din nou verificări. El a fost găsit de polițiști în curtea gospodăriei, deși avea interdicția să se apropie la mai puțin de 50 de metri de familia sa.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că soţia acestuia se afla împreună cu copilul în podul locuinţei, declarând că bărbatul ar fi ameninţat-o, provocandu-i o stare de temere. Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare şi totodată au emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de bărbat”, a mai precizat sursa citată, notează observatornews.ro.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?