Antena 3 CNN Externe Alegeri SUA 2024 Convenția Republicană, în imagini. Hulk Hogan și-a rupt tricoul. Pe scenă a urcat și Tucker Carlson

Convenția Republicană, în imagini. Hulk Hogan și-a rupt tricoul. Pe scenă a urcat și Tucker Carlson

de Robert Kiss    |   

Fostul președinte Donald Trump a acceptat oficial, vineri dimineața, nominalizarea din partea partidului Republican la alegerile SUA din 2024. Discrusul lui Trump a avut loc în a patra zi a Convenției Republicane din Milwaukee și a fost precedat de un adevărat show. Antena 3 CNN este singura echipă de televiziune din România prezentă la evenimentul din Milwaukee.

Pe scena din Milwaukee au urcat pe rând, de la lideri ai partidului, la membri ai familiei lui Donald Trump. Pentru a-l susține pe fostului președinte american, pe scenă au urcat, rând pe rând, controversatul jurnalist Tucker Carlson, fostul luptător Hulk Hogan, președintele UFC, sau membri ai familie sale, printre care fiul său, Eric Trump, sau nepoata sa Kai Madison Trump.

Hulk Hogan și-a rupt tricoul în timpul discursului său la convenție pentru a dezvălui un maiou Trump-Vance.

„Ce s-a întâmplat săptămâna trecută când l-au împușcat pe eroul meu și au încercat să-l omoare pe următorul președinte al Statelor Unite – a fost suficient”, a țipat Hogan în timp ce își rupea hainele.

Kai Madison Trump, nepoata fostului președinte, a urcat pe scenă la convenție pentru a împărtăși conversațiile lor despre golf și școala ei și pentru a descrie ce s-a simțit când a fost împușcat. 

În afara sălii, se vindeau cutii cu „Trump Cereal” cu 20 de dolari bucata.

Cutiile înfățișează un desen animat Trump care mănâncă micul dejun sau stând cu mâna peste inimă pe fundalul unui steag american

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile