Antena 3 CNN Actualitate Locale Oraşul fără apă, dar cu primar în concediu. Oamenii sunt revoltaţi!

Oraşul fără apă, dar cu primar în concediu. Oamenii sunt revoltaţi!

Mai bine de jumătate din oraş a rămas fără apă din cauza unei avarii care a apărut la o conductă. Nu este pentru prima dată când se intervine pentru repararea ei.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Situație dezastroasă în municipiul Câmpulung Moldovenesc. Mai bine de jumătate din municipiu a rămas fără apă din cauza unei avarii care a apărut la o conductă. Nu este pentru prima dată când se intervine pentru repararea ei.

Magistrala, care trece prin curțile mai multor oameni, s-a spart de mai multe ori, dar în ultimii patru ani  problemele s-au ţinut lanţ. Doar în acest an, autoritățile au intervenit de şase ori pentru repararea avariilor. 

Contactat telefonic de reporterii Antena 3 CNN, primarul, Mihăiţă Negură, a declarat că au fost înlocuiți 70 de membrii liniari, urmând ca astăzi să fie finalizată întreaga lucrare. 

Citeşte şi: Caz frapant în Ploiești! Două copile de 13 ani au devenit mame

Companie de apă şi canal a declarat că ei se ocupă cu repararea conductei, dar este nevoie de o permisiune de la primărie, deoarece conducta s-a spart chiar în curtea unei femei. Aceasta este revoltată de modul în care autoritățile doar peticesc conducta în loc să o repare pentru ca astfel de avarii să nu mai aibă loc. 

 

Subiecte în articol: conductă de apă
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben