Antena 3 CNN Life Condamnat la moarte după ce a ucis o familie întreagă, un bărbat vrea acum iubită şi şi-a făcut cont pe un site de matrimoniale

Condamnat la moarte după ce a ucis o familie întreagă, un bărbat vrea acum iubită şi şi-a făcut cont pe un site de matrimoniale

Un bărbat din SUA, aflat în spatele gratiilor pentru comiterea a trei crime, îşi caută o iubită, cu toate că a fost condamnat la moarte anul trecut şi este în aşteptarea execuţiei.

Robert Allen Satterfield, de 41 de ani, i-a ucis pe Ray Shawn Hudson şi Maya Rivera, de 28, respectiv 24 de ani, şi pe copilul acestora, Ray Shawn Hudson Jr., cu o zi înainte să împlinească 5 ani. După crime, a aruncat cadavrele într-o groapă şi le-a dat foc. În ciuda crimelor odioase pe care le-a comis, Satterfield este în căutarea dragostei şi şi-a făcut cont pe un site de matrimoniale pentru deţinuţi, unde femeile pot să contacteze infractori condamnaţi și, eventual, să înceapă o relaţie romantică. În profilul său, Satterfield a spus clar ce fel de parteneră îşi doreşte.

"Îmi doresc să interacţionez cu o femeie adultă. Vârsta, rasa, locația, ocupația, nu sunt importante. Îmi plac femeile atrăgătoare şi încrezătoare, care știu să fie independente și să iubească", scrie el în anunţ. Spune, de asemenea, că este în căutarea "unei doamne spontane, distractive și deschise, cu care să schimb idei, interese și momente de viață", că se aşteaptă la o "scânteie", deşi recunoaşte că relaţia va fi una "dificilă", potrivit msn.com.

În finalul descrierii de pe profilul său, Satterfield, care are 41 de ani, s-a arătat optimist în şansele lui de a avea relaţia visată, spunând că "aşteaptă" mesaje.

Robert Allen Satterfield a comis cele trei crime în 2018. A negat mereu că este autorul faptelor, dar probele împotriva lui au fost foarte clare, astfel că anul trecut a fost condamnat la moarte.

Anchetatorii au stabilit că, iniţial, Satterfield i-a ucis pe Ray Shawn Hudson şi Maya Rivera dar când şi-a dat seama că a fost văzut de fiul acestora de nici 5 ani, l-a ucis şi pe acesta. 

Deşi este condamnat la moarte, Satterfield este decis să-şi vadă în continuare de viaţă şi vrea neapărat o parteneră pe care o caută pe Wire of Hope. În profilul pe care şi l-a făcut se descrie ca fiind "un bărbat singur, atletic, relaxat și un mare fan de muzică rap și R&B".

Wire of Hope este o platformă care își propune să aibă un impact pozitiv asupra vieții celor din spatele gratiilor. "O scrisoare ajunsă la închisoare îi ajută pe deţinuţi să scape de monotonia și întunericul cotidian, să se simtă din nou oameni, apreciați și uneori chiar iubiți. În concluzie, dacă îi scrieţi unui deținut, ați putea să-i înseninaţi ziua, săptămâna, luna. De fapt, aţi putea schimba o viață", se spune pe site.

Unul dintre co-fondatorii platformei, Sigrid, a început prin a-i trimite scrisori unui condamnat și, în cele din urmă, s-a mutat din Franța în Florida pentru a fi mai aproape de acesta. Sigrid s-a îndrăgostit de Alan Wade, care a fost condamnat la moarte pentru crime în serie, şi a făcut şi un copil cu acesta. 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog