Antena 3 CNN Actualitate Locale Concurs de aventură la Zilele Orașului Alexandria. Surprize și provocări pentru zeci de concurenți

Concurs de aventură la Zilele Orașului Alexandria. Surprize și provocări pentru zeci de concurenți

Locuitorii din Alexandria s-au distrat în mijlocul săptămânii, la un concurs palpitant, organizat pentru a doua oară în orașul lor. Alexandria Express Treasure Hunt este un concurs de aventură și explorare urbană organizat de primărie în parteneriat cu Antena 3 CNN în cadrul proiectului România Inteligentă.

18 echipe, 16 probe de concurs, 16 indicii de descoperit, comorile orașului, pe un traseu plin de surprize și provocări.

Însă, pentru ca echipele să fie în cea mai bună formă, evenimentul a început cu o încălzire pe măsură.

Competitorii au pornit nerăbdători în aventură. Pe traseu s-au bucurat, sau, după caz, au întâmpinat tot felul de probleme. Au primit însă indicii care să le vină în ajutor.

După lungi căutări și adrenalină competitorii au ajuns la final. Cel mai tânăr concurent a fost o fetiță de cinci ani, pe nume Victoria, care a terminat cu bine cursa împreună cu mama și bunicul ei.

În concurs s-au înscris familii cu copii, prieteni, colegi, vecini de bloc, toți dornici să descopere surprizele pregătite pe traseu. Chiar și tineri care s-au întors acasă special pentru a se distra împreună cu familia.

De asemenea, au fost mai mulți sportivi veniți din diferite zone ale țării, care joacă în echipă de handbal din Alexandria sau în echipa de baschet și nu cunosc prea bine orașul, dar au descoperit cu această ocazie cele mai reprezentative locuri.

Echipa câștigătoare, formată din patru fete, sportive de performanță, a reușit să termine competiția într-o oră și 40 de minute.

Concursul Alexandria Express Treasure Hunt a fost realizat de Primăria Alexandria în parteneriat cu Antena 3 CNN și România inteligentă.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile