Antena 3 CNN Actualitate Social Peste 1.600 de posturi de agenți de poliție sunt scoase la concurs. Condiții pentru românii care vor să aplice

Peste 1.600 de posturi de agenți de poliție sunt scoase la concurs. Condiții pentru românii care vor să aplice

Poliţia Română se confruntă cu un deficit uriaş de personal. Ca să mai acopere din locurile vacante, poliţiştii au organizat, în parcul Mogoşoaia, mai multe expoziții și demonstrații, menite să-i atragă pe tineri către această profesie.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Oamenii au fost interesaţi, în special, de activitatea poliţiştlori criminalişti, care le-au arătat cum se adună amprente de pe anumite probe. 

Examenul de admitere în şcolile de poliţie se apropie, iar autorităţile ar vrea să convingă tot mai mulţi tineri să aleagă această profesie.

În total, au fost scoase la concurs peste 1600 de locuri.

"1340 de locuri la Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina și 300 de locuri la Școala de Agenți de Poliție Septimiu Mureşan.

Candidații care doresc să se înscrie pot face acest lucru prin depunerea unei cereri la adresa de email a serviciul resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, respectiv resurse umane, Polițiaromână.ro", a declarat Stoica Dănuț Mirel, Inspectoratul de Poliție Județean. 

După ce se înscriu, toţi cei care promovează examenul psihologic vor trebui să suţină proba sportivă, iar mai apoi proba scrisă, la jumătatea lunii iunie.

 

Subiecte în articol: concurs admitere agenti de politie
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile