Opt unităţi au fost închise temporar, iar două ar putea fi închise pentru cel mult şase luni.
Inspectorii ANPC au găsit produse expirate şi mizerie. Printre nereguli a fost şi lipsa graficului de schimbare a uleiului; nerespectarea regimului temperaturilor de depozitare a preparatelor; folosirea unor materii prime fără etichetă cu elemente de identificare şi caracterizare, precum şi fără dată limită de consum; folosirea cântarelor fără buletin de verificare metrologică; folosirea unor agregate frigorifice şi a unor echipamente în blocul alimentar neigienizate, cu grăsime solidificată, vopsea exfoliată, rugină, chedere depreciate; nerespectarea vecinătăţii produselor alimentare în agregatele frigorifice; folosirea unor produse alimentare cu dată limita de consum depăşită şi altele.
Comisarii au dat zece amenzi, în valoare totală de 86.000 de lei.
De asemenea, inspectorii ANPC au oprit definitiv de la comercializare produse neconforme în valoare de 5.000 de lei.