Antena 3 CNN Externe Celebrul comandant cecen „Tik Tok” a fost eliminat de forțele ucrainene. Greșeala pe care o făcea

Celebrul comandant cecen „Tik Tok” a fost eliminat de forțele ucrainene. Greșeala pe care o făcea

Mai mulți luptători ceceni din lanțul de conducere au fost eliminați de militarii ucraineni. Printre ei și Asvad Idrisov cunoscut drept comandantul „Tik Tok”.

de Gabriel Dano    |   

Asvad Idrisov participa alături de forțele rusești la invazia Ucrainei și a fost ucis în luptele de lângă Severodoneţk alături de alți ceceni. Acesta era celebru pentru că posta foarte des diverse clipuri din timpul operațiunilor. Iar acest fapt era potențial periculos pentru el și camarazii săi.

Și la finalul lunii februarie un detașament al Forțelor de Operații Speciale ale Ucrainei a reușit să-l lichideze chiar pe generalul cecen Magomed Tușaev, un apropiat al liderului cecen Ramzan Kadîrov, potrivit defenseromânia.ro.

Liderul cecen, Ramzan Kadîrov, amenințare pentru Zelenski: ”Oriunde te-ai ascunde, luptătorii noştri te vor prinde”

Liderul cecen Ramazan Kadîrov a anunţat că se află în Ucraina pentru a discuta cu soldaţii săi care luptă alături de trupele ruseşti și a transmis un mesaj de amenințare pentru Volodimir Zelenski.

Liderul cecen este un apropiat al lui Vladimir Putin.

Ramazan Kadîrov este acuzat de SUA şi Uniunea Europeană de încălcări grave ale drepturilor omului.

Acesta a transmis inclusiv un mesaj pentru preşedintele ucrainean Volodimir Zelensky: "Un apel personal pentru Zelenski şi gaşca lui. Oriunde te-ai duce, oriunde te-ai ascunde, luptătorii noştri te vor prinde din urmă.

Îi vor prinde din urmă pe toţi oamenii tăi, pe toţi cei care au atentat la vieţile populaţiei paşnice din Ucraina", a transmis acesta potrivit Nexta.

Subiecte în articol: Război Ucraina
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?