Antena 3 CNN Actualitate Codruț Marta, dispărut și de pe siteul Interpolului

Codruț Marta, dispărut și de pe siteul Interpolului

Codruț Alexandru Marta, fostul șef de cabinet al lui Sorin Blejnar, care era urmărit prin Interpol, în urma unei solicitări făcute de Inspectoratul General al Poliției Române, a dispărut și de pe acest site.

Ce ipoteze sunt în cazul său? Una dintre ele ar fi faptul că acesta a rămas în baza de date a Interpolului, deși fotografia acestuia nu mai figurează pe siteul autorităților, pentru că în baza de date a Poliției Române el încă mai figurează la cele mai căutate persoane. O altă variantă ar fi că acesta ar intra în categoria celor morți, însă niciuna dintre variante nu a fost confirmată.

Codruț Marta a fost dat în urmărire internațională în luna mai 2012, când a fost introdusă și o alertă în sistemul informatic Schengen. Procurorii justifica această măsura prin faptul că Marta ar fi dispărut în condiții suspecte.

Marta fusese dat în urmărire națională după ce dispariția a fost semnalată la Poliție, în 25 mai, de soția acestuia, care a precizat că ultima dată soțul ei a fost văzut în 21 mai 2012.

Subiecte în articol: Codrut Marta editie de weekend
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile